Fredag 16. sept. satte vi nesa mot Kypros nok en gang. Vi ankom Larnaca International Airport sent samme kveld. Når vi gikk av flyet så var det en temperatur på rundt 30 grader som møtte oss - å det var slettes ikke så "værst". Når vi kom frem til hotellet, og hadde fått sjekket inn, var det bare å finne leiligheten vår, satt fra oss koffertene våres, for så å sette seg litt på verandaen med et glass hvitvin før vi fant senga etter en lang dag med reising.
            Lørdag var det ut for å få handlet seg noe frokost, som vi inntok i leiligheten. Når frokosten var fortært var det bare å finne frem badetøyet for å komme seg ned på stranden for å se om man fant en passelig plass i solen. På kvelden var det bare å samle hele reisefølget (12 stk) for å gå ut for å innta en bedre middag.
            Søndag på dagen forløp slik lørdagen gjorde. Masse bading og mye sol, med 28 grader i vannet. Lørdag kveld var det å skifte om. Vi skulle i 50 år's lag til vår venn Nestoras, med mye god lokal kyprotisk mat og god drikke. 30 gjester, og stormende jubel.
            Mandag og tirsdag gikk med til å ligge på stranden å bare nyte ferien, og på kveldene så delte vi litt på oss.
            Onsdag så leide vi bil. Var først på kjøpesenter og et fantastisk bakeri sammen med min mor og far. Vi slapp de av etter ett par timer så de kunne legge seg ned på stranden. Vi dro så til Konnos Beach, hvor vi spiste lunch, og hvor Torill og Juliane badet. Vi kjørte så innom Sea Caves, før vi kjørte til Potamos - en koselig fiskehavn. Senere på kvelden kjørte vi til Christos og Georgia for å se på det nye huset. I tillegg ble det mye god kyprotisk mat.
            Stranda igjen på torsdag formiddag, før Torill og Juliane tok en tur til sentrum for å få fiskepedikyr - de satte føttene i ett kar med fisk som smattet i seg død hud.
            På fredagen ble det også mange timer i solen - men denne gangen var det rundt poolen. Flyet vårt skulle ikke gå før kl. 23.50, så vi hadde god tid til å slappe av også den siste dagen. Når vi kom på flyplassen så fikk vi beskjed om at flyet vårt var 4 timer forsinket. Men vi har hatt en fantastisk tur. Jeg vil takke hele reisefølge å si takk for den gang - dere har oppført dere eksemplariske - he he...


Vi er vel tilbake i 2013 - da skal vi i bryllup dere - jippi....

Kommentarer

Grethe

29.09.2011 17:49

Takk til gamle mor og far som sponset turen til alle 12 i anledning 80 års dagen til pappa

Fin ferie. Æres den som æres bør!

Michelle

29.09.2011 16:28

Dere har jaggu kost dere :) fint fortalt pappa! :D

Terje

29.09.2011 08:18

Artig tekst, takk for turen!

Nyeste kommentarer

07.12 | 10:26

Herlig, også så fine de ble 😃✨😍

11.10 | 15:48

Connecticut

07.10 | 10:31

Assurance

05.10 | 23:14

Lead

Del denne siden