Den 20. april 09 sattte vi kursen mot Kypros. Hele tjukke slekta dro sammen - vi var 13 stk. med store og små! På Kypros skulle vi feire gullbryllupet til mine foreldre, og vi var også innvitert i et ekte kyprotisk bryllup.
Vi ankom mandag formiddag, til et fantastisk vær og en nydelig temperatur. Vi tok bussen til Agia Napa, og hotell Melpo Antia som lå sentralt midt i byen. Der hadde hver fam. sin egen leilighet.
   Første dagen rusla vi rundt i byen og kikket, de fleste var kjent der fra før. Det var bare Torill, Michelle, Juliane, Terje og Talia som ikke hadde vært der tidligere.
Resten av dagen bare koste vi oss, og på kvelden gikk vi i samlet flokk ut for å innta en herlig middag.              
   Andre dagen leide vi biler. Vi var bedt på lunch hos Christos og Georgia (brudeparet). De hadde disket opp med masse god lokal kyprotisk mat, det smakte helt fortreffelig og var en veldig hyggelig ettermiddag.
   Tredje dagen var det klart for stranda. Nydelig stand med deilig vann. Det ble mye bading og de fleste ble lettere solbrent. Kvelden ankom og da skulle gullbryllupet feires. Mine foreldre hadde bestillt bord på en fin resturant. Våre kyprotiske venner var også innvitert, så vi var 19 stk tilsammen. Det var nydelig mat med god vin, så det ble en meget flott feiring av de "gamle".
   Fjerde dagen kjørte vi litt rundt og dro bl.a. til Kermia Beach og Kapp Greko.
På kvelden var vi bedt på middag hos Maria og Nestora (foreldrene til brudgommen). Det var like stor oppdekkning der. Michelle smakte på snegler, men det falt ikke helt i smak. Det var en veldig hyggelig aften.
   Femte dagen inntok vi stranda i Agia Napa igjen. På kvelden skulle vi på den japanske resturant Hakkaido. Der sitter gjestene ved en disk som er formet som en hestesko, og hvor kokkene står inni denne hesteskoen og lager mat og shower.
   Sjette dagen, og vi skulle i bryllup. Denne flotte dagen begynte med at vi dro hjem til brudgommens foreldre og var med på pynting av brudgommen og denne seremonien. Så dro vi hjem til brudens foreldre og var med på den samme seremonien der. Fantastisk opplevelse. Etterpå bar det avsted til kirken. Det var en lang seremoni helt annerledes enn hva vi er vant med her hjemme..
Vi ble så kjørt til festlokalet. Der var det dekket på til 3000 gjester, og alle fikk spise og drikke så mye de orket, helt overveldende.
Når klokka rundet 24.00 så fylte Michelle år. Da fikk hun bløtkake av verten, og de sang bursdag sangen for henne og fikk stående applaus fra 3000 gjester - noe flaut - eller kanskje ikke. Vi koste oss ut i de små timer..
   Syvende dagen var det stranda igjen, slappet av på verandaen på hotellet. På kvelden var vi ute og spiste alle sammen og feiret Michelle.
   Åttende dagen var hjemreisedag. En fantastisk ferie med alt som det innebar. Takk for oss, kommer snart tilbake.




Nyeste kommentarer

07.12 | 10:26

Herlig, også så fine de ble 😃✨😍

11.10 | 15:48

Connecticut

07.10 | 10:31

Assurance

05.10 | 23:14

Lead

Del denne siden